ЗА О! ПЛАНЕР

ЗА О! ПЛАНЕР
Ние сме българска компания, която създава красиви, функционални, мотивиращи и вдъхновяващи планери, продукти и инструменти, помагащи на хората да живеят по-организиран, по-осъзнат и щастлив живот и да преследват и постигат желанията, целите и мечтите си.
 
Ние дълбоко вярваме, че всеки човек може да постигне всичко, което си постави за цел! Но също така знаем, че цел без план е просто желание. В забързаното ежедневие, в което живеем става все по-трудно да задържим фокуса, вниманието и енергията си върху важните за нас неща...
 
Нашата цел беше да създадем инструмент, който да помогне на хората да се фокусират върху това, което е истински важно за тях, да превърнат желанията си в цели и да съставят и следват свой собствен план за действие. Място, което да събере всички задачи, ангажименти, идеи, данни, случки, спомени, трудности и победи по пътя им. Място, което да обхваща всички аспекти от живота им и което ги вдъхновява да живеят по-осъзнат и щастлив живот. И го създадохме.
 

Това е О! планер

 

О!планер е първият български планер - органайзър, който може да бъде изцяло персонализиран според вашите нужди, желания и фантазия благодарение на системата за захващане на страниците.
6-ринговият отварящ се механизъм, подобно на класьор ви позволява да добавяте, махате и премествате страници както пожелаете. Освен това така запазвате корицата за години наред, а всяка следваща година само подменяте съдържанието или добавяте страници.
 
Всеки О!планер включва начална страница и 5 разделители за отделни категории
изработени от ламиниран картон с ярки цветове и вдъхновяващи фрази на български език.
 
Съдържа 272 страници, които можеш да разместваш, както пожелаеш. Сред тях:
 • календари за 2023, 2024 и 2025 година
 • годишен изглед за 2024 година - датиран
 • 12 месечни изгледа - недатирани
 • 54 седмични изгледа - недатирани 
 • годишни и месечни цели
 • таблици за проследяване на успеха
 • месечен бюджет
 • автомобилна поддръжка
 • списъци за пароли, книги, филми, пазаруване, пътуване, желания, мечти, подаръци, идеи за дома и други...
 • страници за планиране на седмично меню
 • страници за планиране на пътувания и почивки

ПОДАРЪК

 
Към всеки О!планер са добавени като подарък 3 листа стикери - общо 206 броя
и линийка - показалец за деня, изработена от прозрачна пластмаса с висококачествен печат.
 
Размерът на кориците на О! планер е 13/19см.
Форматът на страниците е 9,5/17см.
 
О! планер е много повече от планер, той е система за мотивация, щастие и вдъхновение!
 
Създаден с любов и ентусиазъм, изцяло на български език!
 
Разгледай всички налични модели О! планер тук
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВАЖНО: О! планер, както и всички отделни части от него (с изключение на кориците) са обект на авторско право и са изключителна собственост на О планер ЕООД. Всякакво копиране, възпроизвеждане, разпространение, както и всяка друга употреба, освен личната, без предварително писмено разрешение от собственика, са забранени и се считат за нарушение на правата за интелектуална собственост по смисъла на ЗАПСП.
Всички права запазени 2019-2023 © Copyright - oooplanner.com
 
 

Разгледай О! планер

О! планер е създаден да ви вдъхнови да преследвате целите и мечтите си. Той е много повече от планер, той е система за мотивация, организация, щастие и вдъхновение! Всички календари са съобразени с настоящия период - 2023, 2024 и 2025 година.