За О!планер

За О!планер
Организира, мотивира, вдъхновява...
 
О!планер се появи като естествена комбинация между нуждата ми от организация - от една страна, и стремежа ми към красота и творчество - от друга. В началото беше създаден от мен само и единствено за лични цели, малко по малко, страница по страница... От години съм луда на тема планери, но никога не успях да намеря такъв, който да съчетава функционалностите, от които имам нужда с естетиката, която ми носи удоволствие. Тъй като от години работя в областта на дизайна започнах в свободното си време да си правя страници, които ми помагат за организацията, включват всичко, от които имам нужда, но освен това и изглеждат добре и изкушават да пишеш върху тях. С течение на времето открих, че не съм сама в моето увлечение, а след това се появиха и хора, които ме окуражиха да споделя своя планер с вас...
 И така О!планер е вече на пазара. Той е жива система, която постоянно се развива и обогатява... Най-вече благодарение на вас, всички жадни за красота, организация и творене О! приятели.
 
 
О! Ели
автор и собственик на О!планер
 
 
 
За О!планер
 
 
О!планер е първия български планер - органайзър, който може да бъде изцяло персонализиран според вашите нужди, желания и фантазия благодарение на системата за захващане на страниците. 6-ринговия отварящ се механизъм ви позволява да добавяте, махате и премествате страници както пожелаете. Освен това така запазвате корицата за години наред, а всяка следваща година само подменяте съдържанието или добавяте страници.
Всеки О!планер включва начална страница и 5 разделители за отделни категории изработени от ламиниран картон с ярки цветове и вдъхновяващи фрази на български език. Съдържа 272 страници, които можеш да разместваш, както пожелаеш. Сред тях:
 
- календари
- 12 месечни изгледа - недатирани
- 54 седмични изгледа - недатирани 
- годишни и месечни цели
- таблици за проследяване на успеха
- месечен бюджет
- автомобилна поддръжка
- списъци за пароли, книги, филми, пазаруване, пътуване, желания, мечти, подаръци, идеи за дома и други...
- страници за планиране на седмично меню
- страници за планиране на пътувания и почивки
- дамски календар
 
Към всеки О!планер са добавени като подарък 3 листа стикери - общо 206 броя
и линийка - показалец за деня, изработена от прозрачна пластмаса с висококачествен печат.
 
Създаден с любов и вдъхновение, изцяло на български език!
 
Твоето време заслужава О!планер