Често задавани въпроси (FAQ)

Еднакво ли е съдържанието на всички модели О! планер?

Не. Като съдържание и формат О! планер е два вида - О! планер и О! планер ФОКУС.

 

При О! планер ФОКУС модела на корицата се избира от падащо меню най-горе, а съдържанието е едно и също независимо от корицата, която ще изберете. Форматът на страниците е А5 - 14,6/21см, а размерът на кориците - 18/23,5см

 

Всички останали модели О! планер съдържат едни и същи страници и допълнения. Разликата е единствено в корицата, която може да бъде от естествена или изкуствена кожа и с различни джобове от вътрешната страна. Всички корици са с 6-рингов отварящ се механизъм за захващане на страниците, подобен на класьор. Размерите на О! планер (затворен) са 13/19см, а форматът на страниците - 9,5/17см

 

Какви са размерите на О! планер?

Размерът на кориците на О! планер е 13/19см.
Форматът на страниците е 9,5/17см.

 

О! планер ФОКУС е с размер на кориците 18/23,5см.
Форматът на страниците на О! планер ФОКУС е А5 - 14,6/21см.

Датиран ли е О! планер?

Седмичните и месечните разписания на О! планер и О! планер ФОКУС са НЕдатирани. Датите поставяте вие, за да можете да започнете да го използвате когато пожелаете без да губите страници. Въпреки това всеки модел О! планер съдържа календари, празници и датирани годишни разписания за 2021 и 2022 година.

Имам промоционален код за намаление, как да го използвам?

След като сте добавили всички желани продукти в кошницата си, натиснете бутона поръчай. Отваря се прозорец, в който трябва да попълните своите данни и информация за доставка (или да влезете в профила си, ако сте регистриран потребител). С натискането на бутон продължи, в стъпка 2 - преглед на поръчката трябва да изберете начин на доставка, под него начин на плащане и под тях да въведете код за отстъпка, ако разполагате с такъв и да натиснете бутона провери, за да разберете дали е валиден.

Обърках нещо в поръчката си, как мога да го коригирам?

Ако вече сте изпратили поръчката си, но сте допуснали грешка в избрания продукт или адреса за доставка или нещо друго, моля свържете се с нас възможно най-бързо, за да оправим проблема.

Как да се грижа за моя О! планер от естествена кожа?

За изработката на кориците на О!планер (с изключение на О! Мента и О! Лолита) се използва висококачествена естествена телешка кожа от европейски произход. Естествената кожа не притежава гланцовия "перфектен" вид на изкуствените материали. Нейната красота е именно в нейната уникална "несъвършеност" и автентична елегантност. Интересно е, че естествената кожата се подобрява с времето и става по-мека и привлекателна. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази вида за си за изключително дълго време. Известна с това, че при правилна и грижовна употреба издържа между 10-20 години, в някой случаи дори и повече.
Естествената кожа напомня на жив организъм. Тя реагира на всяка субстанция, с която влезе в контакт. Не използвайте при почистването силни разтворители като бензин, ацетон, лакочистител и други подобни вещества на химическа или спиртна основа. За почистването на петна от естествена кожа е най-добре да се доверите на специалисти в пунктовете за химическо чистене. Ако кожата се е намокрила подсушете я със суха памучна, хартиена или микрофибърна кърпа. Леки петна можете да опитате да отстраните с чиста кърпа, напоена в сапунена или чиста вода. Не сушете в близост до печка или друго нагряващо устройство, както и на пряка слънчева светлина. Сушете на стайна температура и поставена на плоска повърхност, за да се избегне деформация. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас