Често задавани въпроси (FAQ)

Какви са размерите на О! планер?

Размерът на кориците на О! планер е 13/19см.
Форматът на страниците е 9,5/17см.

 

О! планер ФОКУС е с размер на кориците 18/23,5см.
Форматът на страниците на О! планер ФОКУС е А5 - 14,6/21см.

 

Еднакво ли е съдържанието на всички модели О! планер?

Не. Като съдържание и формат О! планер е два вида - О! планер и О! планер ФОКУС.

 

При О! планер ФОКУС модела на корицата се избира от падащо меню най-горе, а съдържанието е едно и също независимо от корицата, която ще изберете. Форматът на страниците е А5 - 14,6/21см, а размерът на кориците - 18/23,5см

 

Всички останали модели О! планер съдържат едни и същи страници и допълнения. Разликата е единствено в корицата, която може да бъде от естествена или изкуствена кожа и с различни джобове от вътрешната страна. Всички корици са с 6-рингов отварящ се механизъм за захващане на страниците, подобен на класьор. Размерите на О! планер (затворен) са 13/19см, а форматът на страниците - 9,5/17см

 

Датиран ли е О! планер?

Седмичните и месечните разписания на О! планер и О! планер ФОКУС са НЕдатирани. Датите поставяте вие, за да можете да започнете да го използвате, когато пожелаете (както и да прекъсвате) без да губите страници. Въпреки това всеки модел О! планер съдържа календари за настоящата, за миналата и за следващата година, както и датирано годишно разписание с официалните празници за настоящата година.

 

В момента това са календари за 2022, 2023,2024 и 2025 година, а датираните годишни разписания са две - за 2023 и за 2024 година.

Имам промоционален код за намаление, как да го използвам?

След като сте добавили всички желани продукти в кошницата си, натиснете бутона поръчай. Отваря се прозорец, в който трябва да попълните своите данни и информация за доставка (или да влезете в профила си, ако сте регистриран потребител). С натискането на бутон продължи, в стъпка 2 - преглед на поръчката трябва да изберете начин на доставка, под него начин на плащане и под тях да въведете код за отстъпка, ако разполагате с такъв и да натиснете бутона провери, за да разберете дали е валиден.

Обърках нещо в поръчката си, как мога да го коригирам?

Ако вече сте изпратили поръчката си, но сте допуснали грешка в избрания продукт или адреса за доставка или нещо друго, моля свържете се с нас възможно най-бързо, за да оправим проблема.

Как да се грижа за моя О! планер от естествена кожа?

За изработката на кориците на някои модели О!планер се използва висококачествена естествена телешка кожа от европейски произход. Естествената кожа не притежава гланцовия "перфектен" вид на изкуствените материали. Нейната красота е именно в нейната уникална "несъвършеност" и автентична елегантност. Интересно е, че естествената кожата се подобрява с времето и става по-мека и привлекателна. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази вида за си за изключително дълго време. Известна с това, че при правилна и грижовна употреба издържа между 10-20 години, в някой случаи дори и повече.
Естествената кожа напомня на жив организъм. Тя реагира на всяка субстанция, с която влезе в контакт. Не използвайте при почистването силни разтворители като бензин, ацетон, лакочистител и други подобни вещества на химическа или спиртна основа. За почистването на петна от естествена кожа е най-добре да се доверите на специалисти в пунктовете за химическо чистене. Ако кожата се е намокрила подсушете я със суха памучна, хартиена или микрофибърна кърпа. Леки петна можете да опитате да отстраните с чиста кърпа, напоена в сапунена или чиста вода. Не сушете в близост до печка или друго нагряващо устройство, както и на пряка слънчева светлина. Сушете на стайна температура и поставена на плоска повърхност, за да се избегне деформация. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас